Susam tohumu ticaretiyle uğraşan kişilere işbirliği daveti

Sayın Üyelerimiz,

Coloured Gems Ltd. şirketi yetkilileri borsamızla bağlantıya geçerek susam tohumu ile ilgili üyelerimizin bilgilendirilmesini talep etmektedir.

Nijerya menşeili doğal beyaz susam tohumu tedarikçileri olarak bu ürünün ticaretiyle ilgilenen borsamız üyeleri ile bağlantı kurmayı ve ticaret yapmayı istemektedirler. Yeni ürün hasat mevsimi Ağustos 2014 tarihinde başlayacaktır ve değerli Türk Tüccarları  ile çalışmaktan onur duyacaklarını ifade etmektedirler. Aynı zamanda işbirliği kakao çekirdeği ticaretini de kapsamaktadır.

Firma yetkilileri iletişim bilgileri ve iletişim desteği borsamız tarafından verilebilir.

İlgilenen üyelerimizin bizimle irtibata geçmesini rica ederiz.

Yayın Tarihi : 25.07.2014 / Okunma Sayısı : 3,569