Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Ankara Ticaret Borsası, 7.Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na (GIDA-TEK 2016) geniş bir katılımla iştirak etti

Ankara’da gıda sektörünün önde gelen kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen 7. ULUSLARARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ Fuarı, 24 – 27 Kasım 2016 tarihlerinde ANKARA - ANFA ALTINPARK EXPO Center’da gerçekleştirildi. 
 
Ankara’ da sektörün buluşma noktası olan fuarda, geniş bir katılımcı profili ve ziyaretçi yelpazesi ile  yiyecek ve içecek üreticilerinin, ürünlerine ve markalarına değer katacak yenilikçi, güvenilir ve hızlı çözümleri bir arada bulabilecekleri ticari bir platform ile hizmet veren ve hizmete ihtiyaç duyan kesimleri birleştirmeyi hedefleyen fuara ATB'de kapsamlı bir stand ile katıldı.
 
Katılımcıların ürünlerini son tüketiciye tanıtması, bayi ve aracı kurum ilişkilerinin geliştirilmesi için kritik bir rol oynayan 7. ULUSLARARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, aynı zamanda gıda üreticisi firmaların yeni teknoloji makinalar ve üretim sistemleri hakkında bilgi sahibi oldukları bir platformdur. Gıda üretim, paketleme, et ve et ürünleri üretimi, depolama, gıda güvenliği ve kalite kontrol teknolojilerinin tanıtıldığı fuarda, üretici ve ihracatçıların bir araya geleceği geniş bir katılımcı profiline sahip olacağı öngörülmektedir.  
 
24 ve 27 Kasım 2016 tarihlerinde Altınpark ExpoCenter'da gerçekleştirilen fuarda Ankara Ticaret Borsası standında,Seğmen Kardeşler, Yılsan Bakliyat, Itır Bakliyat, Yayla Bakliyat ve Damla Çağlayan Bakliyat firmaları ürünlerini sergilediler.


RESİMLER

Yayın Tarihi : 28.11.2016 / Okunma Sayısı : 2,522
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr