Bosna Hersek İhale Duyurusu Hk.

İlgi: Ekonomi Bakanlığı'nın 12.08.2014 tarihli e-posta mesajı.

İlgide kayıtlı e-posta mesajında, Saraybosna Ticaret Müşavirliğimizden alınan bir yazıya istinaden, Bosna Hersek Federasyonu toprakları içinde petrol ve gaz arama ve çıkarma faaliyetleri için düzenlenecek sözleşmelerin hazırlanması, müzakerelerin yürütülmesi ve müzakerelerde danışma hizmetleri sağlanmasına yönelik müşavirlik hizmetleri sunabilecek bir firmanın seçimine ilişkin olarak Federasyon Enerji, Madencilik ve Sanayi Bakanlığınca ihale süreci başlatıldığı ifade edilmektedir. İlgili belgelerin temin edilmesi için son tarih 3 Eylül 2014, ihaleye iştirak için ise son tarih 8 Eylül 2014 olarak belirlenmiştir.

Söz konusu ihale süreci ile ilgili olarak yayımlanan ilan Birliğimiz internet sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altında, Uluslararası İş İmkânları/ İhale, Özelleştirme ve Yatınm Projeleri" bölümünde "Süreli İhaleler" kısmında yer almaktadır.

Yayın Tarihi : 18.08.2014 / Okunma Sayısı : 3,530