Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
"Sektördeki rakamlar imrenilecek düzeyde"

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Bu ülkenin her sektörünü, kendi şirketimiz gibi pazarlayacağız, onun derdinde olacağız” dedi.
 
Bu ülkenin her sektörünü, kendi şirketimiz gibi pazarlayacağız, onun derdinde olacağız ifadeleri kullanıldı ve gerek yemde, gerek tavukçulukta gerek ette, beyaz ette Türkiye’nin bugüne kadar sağladığı başarıları yeterli görmedikleri söylenildi.
 
Hükümetin bu dönemde dış ticaret politikaları, komşularımızla olan bağları, Irak’taki yaşanan bir problem anında orada telefonun karşı ucunda muhatabı, bu konuda ricada bulanacak kadar yakın ilişkileri hiç kaybetmemeye çalışıldı. Bunları da Türkiye’de ihracatçının, üreticinin menfaatine kullanmaktan da hiç çekinmediği Türkiye’deki tüm sektörlerin pazarlama elemanı gibi, bir üreticisi gibi aynı şekilde takipçisi olunduğu belirtildi. Bundan sonra da takipçisi olmaya devam edileceği söylendi.
 
Hayvansal gıda tüketiminin ülkelerin gelişmişlik göstergesi olduğunu belirtilirken 2010′dan bugüne kadar yüzde 70′lere yakın üretim artışı sağladıklarının altını çizerek, son 5 yılda yumurta ve tavukta önemli bir ihracatçı ülke konumuna gelindiği dile getirildi.

Yayın Tarihi : 01.04.2015 / Okunma Sayısı : 3,039
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr