Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Sivil Toplum Diyaloğu kapsamında 9 Farklı Konuda hibe programları açıklandı

Türkiye ve AB sivil toplumları arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi amacıyla Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından geliştirilen Sivil Toplum Diyaloğu Programının dördüncü dönemine ilişkin bilgilendirme toplantısı 8 Mayıs 2015 tarihinde Ankara'da  geniş bir katılımcı ile gerçekleştirildi.
Merkezi Finans ve İhale Birimi yetkilileri mümkün olan her fırsatta sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek bu hususta görüş alışverişinde bulunduklarını vurguladı.
300’ün üzerinde sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılım sağladığı etkinlikte, açılış konuşmalarının ardından Arupa Birliği Bakanlığı uzmanları tarafından Sivil Toplum Diyaloğu Programı yeni dönemi ve hibe desteği almak için proje hazırlanırken dikkat edilmesi gereken konular hakkında katılımcılara detaylı bilgi verildi.
 
Proje Kapsamında; 
1. ENERJİ
2. ÇEVRE
3. ADALET, ÖZGÜRLÜK VE GÜVENLİK
4. TÜKETİCİNİN VE SAĞLIĞIN KORUNMASI
5. BÖLGESEL POLİTİKA VE YAPISAL ARAÇLARIN KOORDİNASYONU
6. İŞ KURMA HAKKI VE HİZMET SUNUMU SERBESTİSİ
7. TARIM VE BALIKÇILIK
8. İŞLETME VE SANAYİ POLİTİKASI
9. EĞİTİM
 
9 Farklı konuda açılan hibe projelerinin son başvuru tarihleri farklı tarihlerde olmakla beraber projeler ivedilikle hazırlanmalıdır. 
 
Sivil toplum örgütlerinin başvuracakları ve Avrupa Birliği üyesi ülkelerden ortak projeyi yürütecekleri eşbaşvuranlar şartı aranmaktadır.
 
Dokuz hibe programı kapsamında proje başına en fazla 150.000 Avro destek sağlanıyor. Sunulan projelerin uygulama süreci en az 10 en fazla 15 ay olabilecek ve proje başvuruları ise ingilizce olarak Merkezi Finans ve İhale Birimine yapılacaktır.
 
İlgilenen dernekler, vakıflar ve federasyonlar Merkezi Finans ve İhale Birimi sayfasını (www.mfib.gov.tr)  ve orada yayımlanan Başvuru Rehberlerini incelemesi gerekmektedir. 
 
Saygılarımızla,

Yayın Tarihi : 11.05.2015 / Okunma Sayısı : 3,180
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr