Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Başkanı Yavuz'dan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 19 Mayıs’ın işgal güçlerine karşı, Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç günü olarak tarihte büyük bir öneme sahip olduğu vurgulanan mesajda, Mustafa Kemal Atatürk’ün bu tarihi günü gençlere bayram olarak armağan ettiği hatırlatarak, ülkenin aydınlık geleceği ve uygarlık resminin gençlerin eliyle çizileceği vurgulandı.

ATB Başkanı Yavuz tarafından yayınlanan mesajda, daha sonra şu görüşlere yer verildi:


Bağımsızlık mücadelesinin ateşinin yakıldığı gün olan 19 Mayıs 1919 tarihimizde önemli bir öneme sahiptir.  Bu anlamlı günün gençlerimize bayram olarak armağan edilmesinin altında çok derin anlamlar vardır. Atalarımızın kurduğu ve sanayileşme anlamında ilk tohumlarını attığı büyük Türkiye’mizin bayrağını zirveye taşıyacak olan da gençlerimizdir. Gençlerimizin bizi aydınlık geleceğe götüreceğine inancımız tamdır.  Geleceğin, güzel günlerin mimarı onlar olacaktır.  Ne mutlu 19 Mayıs’la başlayan şanlı cumhuriyet tarihimizi yazanlara ve yaşatanlara. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Atatürk’ün, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin tesisi yolunda, kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün yıldönümünde, camiamız adına, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın kutlu olmasını diliyor, gazilerimizi ve şehitlerimizi bir kez daha minnet,  şükran ve rahmetle anıyoruz.”
 


Yayın Tarihi : 18.05.2017 / Okunma Sayısı : 3,382
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr