Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Zengin bir yöresel içerik ile fuara katılan ATB'nin stantı yoğun ziyaretçi akınına uğradı

07.10.2015 - Antalya
 
“Ülkenin bütün renkleri Yörex Fuarı’nda”
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ve Antalya Ticaret Borsasının (Antalya TB) organizasyonuyla ile bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX Antalya Expo Center'da başladı. Ülke genelinden 68 ilden 101 oda ve borsa, 11 kalkınma ajansı, 52 kurum, 224 firmanın yanı sıra Basın İlan Kurumunun da aralarında bulunduğu 388 katılımcının yer aldığı Antalya EXPO Center'daki fuarın açılışı, Aydın folklor ekibinin gösterisiyle başladı.
 
Törene, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası (Antalya TB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve bazı partilerin milletve-eri ile protokol üyeleri katıldı.
 
YÖREX Fuarı’nın açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "YÖREX, aslında bir vizyon işi. Bir Türkiye projesi. Anadolu'nun ruhunu, kimliğini, tüm renklerini görebilirsiniz. Türkiye'nin dört bir tarafı, birlik ve kardeşlik içinde burada yan yana katkı sağlamaktadır" diye konuştu. 
 
 
Burada konuşan Hisarcıklıoğlu, YÖREX'i her sene daha da geliştirip, büyüttüklerini belirterek, dünya çapında bir iş başarıldığını söyledi.
 
YÖREX'in bir vizyon işi olduğunu anlatan Hisarcıklıoğlu, "Bu, bir Türkiye projesi. Anadolu'nun ruhunu, kimliğini, tüm renklerini görebilirsiniz. Türkiye'nin dört bir tarafı, birlik ve kardeşlik içinde burada yan yana katkı sağlamaktadır. Hem ekonomik hem de sosyal bir başarı hikâyesi yazıyorsunuz" ifadelerini kullandı.
 
Zengin yöresel içerik ile fuara katılan Ankara Ticaret Borsası stantı yoğun ziyaretçi akınına uğradı.
 
Ankara Ticaret Borsasının yatırımlarının ve tesislerinin tanıtıldığı resimlerle vurgulanan stantımızda ayrıca Ankara ili ve ilçelerinin yöresel ürünleri ziyaretçilere ikram edildi. Türk basınının duayen isimlerinden Sabah Gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat'da ATB'nin stantını ziyaret ederek TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte uzunca bir süre kaldı. Donat ve Hisarcıklıoğlu kendilerine sunulan ürünlerden tattılar. YÖREX’te, ünlü Çubuk turşusu, makarna çeşitleri, Beypazarı baklavası, gümüşleri, yaprak sarması, lokumları ve ünlü Beypazarı kurusu ile Ankara ili temsil edildi.  Fuara katılan ATB stantı yoğun ilgi ile ziyaretçi akınına uğradı.
 
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz’un ev sahipliğinde; stantımızı ziyaret eden protokol üyelerine tek tek ürünlerle ilgili bilgi verildi ve ürünler ikram edildi. 
 
Ankara Ticaret Borsası stantında,  ilimizin ve ilçelerimizin yöresel ürünlerinin tanıtımı 11 Ekim 2015 tarihine kadar sergilenecektir.  


RESİMLER

Yayın Tarihi : 07.10.2015 / Okunma Sayısı : 2,951
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr