Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Yönetim Kurulu Ankara’da yaşanan terör saldırısını şiddetle kınadı

Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu, Ankara’da meydana gelen ve çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği bombalı saldırıya ilişkin bir mesaj yayınlayarak, ülkemizde birlik, huzur, barışı ve kardeşliği hedef alan terör saldırısının şiddetle kınandığını açıkladı.

ATB  Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:
 
Ankara’da barış ve kardeşlik adına bir araya gelen yurttaşlarımıza yönelik, çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı saldırıyı , şahsımız ve temsilcisi olduğumuz Ankara Ticaret Borsası camiası adına şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.
Şiddetten ve terörden medet umanlar şunu çok iyi bilmelidirler ki: amaçlarına hiç bir zaman ulaşamayacaklardır. Devletimizin olayın faillerini en kısa sürede yakalayarak, hak ettikleri cezayı vereceklerine olan inancımız tamdır.
Birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik,  bu saldırılar karşısında, ulus olarak sağduyulu ve aklıselimle hareket etmemiz gerekliğini bir kez daha hatırlatarak saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
 
"Ulusumuzun başı sağolsun

Yayın Tarihi : 10.10.2015 / Okunma Sayısı : 2,717
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr