Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB’den,Şereflikoçhisar YİBO öğrencilerine, kırtasiye ve kişisel bakım ürünleri yardımı

Ankara, Şereflikoçhisar- 06 Kasım 2015
 
ATB’den, Şereflikoçhisar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerine, kırtasiye ve kişisel bakım ürünleri yardımı
 
Ankara Ticaret Borsası Heyeti, Belediye Başkanı Ferda Polat’ı da ziyaret ederek, bölgesel sorunlar ve bu sorunların giderilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı
 
Ankara Ticaret Borsası, her yıl olduğu gibi bu yılda Şereflikoçhisar Yatılı İlköğretim Bölge Okulunu öğrencileri tarafından kullanılmak üzere kırtasiye ve sıvı sabun, diş fırçası ve macunu, şampuan gibi kişisel bakım ürünleri ile spor ayakkabısından oluşan yardım malzemelerini okul yönetimine teslim etti.  
 
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Şemsettin Aktuğlu, Kemal Coşgun ve Murat Başar ile ATB Genel Sekreteri Eyüp Şenol Ömeroğlu tarafından Şereflikoçhisar Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Belediye Başkanı Ferda Polat, Cumhuriyet Savcısı Yunus Emre AKÇA ve ilçe bürokratlarının atıldığı bir törenle okul yöneticilerine teslim edildi.
 
ATB heyeti ayrıca okulda öğrenim gören tüm çocuklara, boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla çeşitli büyüklükte eğitim amaçlı çeşitli malzemeler de hediye etti.
 
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “bizler üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Sizlerden de isteğimiz, ülkemize ve milletimize yararlı insanlar olmanızdır. Bunun için de öncelikle iyi bir eğitim almanız ve kendinizi yetiştirmenizdir” dedi. 
Kaymakam Karaömeroğlu da öğrencilere seslenerek, “bugüne kadar ilçemizden yetişip, ülke yönetiminde söz sahibi olan büyükleri örnek almanızı ve ona göre derslerinize dört elle sarılmanızı istiyoruz “ şeklinde konuştu.
 
Okul Müdürü, Uğur Atılgan, yapılan yardımlarla, öğrencilerin ihtiyaçlarının çok önemli bir kısmının karşılandığını belirtti. Atılgan, “Ankara Ticaret Borsası’nın yıllardır süren bu yardım geleneği ile okulumuz öğrencilerinin ihtiyaçları karşılanmaktadır. Sayın Başkana, O’nun şahsında Yönetim Kuruluna, Meclis Üyeleri ile  ATB camiasını teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
Şereflikoçhisar Yatılı İlköğretim okulunda toplam olarak 135 öğrenci eğitim görüyor.
 
Belediye Başkanı Polat’a ziyaret
ATB Heyeti daha sonra, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat’ı ziyaret etti. ATB Başkanı Faik Yavuz da, Şereflikoçhisar’ın bir hemşehrisi olarak  yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini, özellikle son yıllarda ekonomik ve sosyal alanda yapılan çalışmaların şehrin çehresini değiştirdiğini belirtti. Yavuz, ilçeden göçün durmasının çok sevindirici olduğunu belirterek “öyle ümit ediyorum, şu anda başlatılan yatırımların tamamlanmasıyla birlikte bir geri göç yaşanacaktır. İlçe olarak şimdiden bunun hazırlıklarına başlamalıyız” dedi. 


RESİMLER

Yayın Tarihi : 06.11.2015 / Okunma Sayısı : 3,247
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr