Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
B20 ‘hoşgeldiniz’ resepsiyonu

Antalya'nın Belek Turizm Bölgesi'nde düzenlenen G20 toplantıları kapsamında, "B20 Hoş Geldiniz Resepsiyonu" B20 Türkiye ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ve seçkin konukların katılımıyla gerçekleşti.​

Resepsiyonda misafirlere hitap eden B20 Türkiye ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tüm kurumların G20 organizasyonunu çok iyi bir şekilde hazırlayıp yürüttüğünü dile getirdi.


Paris'teki saldırıların iş dünyasını tedirgin edip etmediğine yönelik soru üzerine Hisarcıklıoğlu, güvenliğin birinci öncelikli bir mesele olduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu, bunun yanı sıra mülteci meselesinin de önemine vurgulayarak, "Bunlar zaten dünya meselesi haline geldi. Terörizm sadece Türkiye'yi değil dünyayı ilgilendiriyor. İnşallah buradan güzel bir sonuç çıkacak" ifadelerini kullandı.

 

-Başbakan Yardımcısı Yılmaz


Başbakan Yardımcısı ise burada yaptığı kısa konuşmada “Antalya Eylem Planı'nda uygulamayla ilgili somut ifadeler yer alacak" dedi.


G20 kapsamında iş adamlarının fikirlerinin oldukça önemsendiğini vurgulayan Yılmaz, "Fikirlerinizin yansımalarını liderlere verilecek B20 bildirisinde göreceksiniz. Her detayı içermeyebilir, ancak ana mesaj ve fikirlerinizin özü orada yer alacak" şeklinde konuştu.


Eylem planında iş dünyasının beklentilerini detaylıca yansıtıldığını anlatan Yılmaz, "Birçok yapısal reform ve politika önerilerini bu planda görmekten mutluluk duyacaksınız. Çok etkili bir plan olacak" dedi.


 


Yayın Tarihi : 14.11.2015 / Okunma Sayısı : 2,527
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr