Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
B20 Türkiye gala yemeği ve Global Oda Platformu ile işbirliği anlaşması

G20 Liderler Zirvesi öncesinde, B20 Türkiye Gala Yemeği gerçekleştirilirken B20 ile Eurochambres Global Oda Platformu arasında işbirliği anlaşmasına imza atıldı. Anlaşmaya B20 Türkiye ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Eurochambres Global Oda Platformu Başkanı ve Eurochambres Onursal Başkanı Christoph Leitl imza attı.​

Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki B20 gala yemeğine Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'in yer aldığı yemeğe, iş dünyasından liderler, STK temsilcileri ve basın mensupları da katıldı.


B20 Türkiye ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun hoşgeldiniz konuşması ile misafirlerini selamladığı yemekte Bakan Şimşek, iş dünyasının G20'nin ayrılmaz bir parçası olduğunu, Türkiye'nin G20 başkanlığına yaptığı katkılardan memnuniyet duyduğunu ifade etti.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel de anlaşmanın ardından konukları selamlayarak, "Zirvenin Antalya'da gerçekleştirilmesinden dolayı mutluluk duyuyorum. Antalya turizmin başkenti olarak biliniyor ama bugünlerde siyasetin de başkenti haline geldi" dedi.



RESİMLER

Yayın Tarihi : 15.11.2015 / Okunma Sayısı : 2,574
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr