Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Heyetinin Ziyareti

​Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Mevlüt şahin ve çalışma arkadaşlarından oluşan bir heyet Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz’u ziyaret etti. Ankara Ticaret Borsası ile proje işbirliği imkânlarının araştırılması ve iki kurum arasında ortak çalışma alanlarının belirlenmesi amacıyla yapılan ziyarette, Ankara Kalkınma Ajansına, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünün AR-GE Destek Programlarına proje sunma imkânlarının oluşturulması için karşılıklı ilişkilerin arttırılması ve işbirliğinin geliştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Heyet üyeleri ziyaretin sonunda Ankara Ticaret Borsasının yönetim binası ile bina içinde yer alan sanat merkezi, toplantı salonu  ve fuaye de incelemelerde bulundu.

ATB’ye gerçekleştirilen ziyarete Enstitü Müdürü Dr. Mevlüt Şahin’in yanı sıra,  Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Sevinç Karabak , Bölüm çalışanları Rahmi Taşçı, Ahmet Çelik ve Merve Bolat katıldı, ziyarette ATB Genel Sekreteri Eyüp Ş. Ömeroğlu da hazır bulundu.


Yayın Tarihi : 29.01.2016 / Okunma Sayısı : 2,564
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr