Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Ankara Ticaret Borsası, “Demokrasi Nöbeti” tutan vatandaşlara Toprak Mahsulleri Ofisi’nde kumanya dağıttı

   

  ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ile TMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu’nun birlikte, "Demokrasi Nöbeti" tutan Ankaralılara yaptığı kumanya dağıtımına ATB Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de katıldı.  

 ATB yönetim Kurulu Başkanı Yavuz, dağıtım öncesi yaptığı açıklamada "15 Temmuz gecesinden bu tarafa Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Toprak Mahsulleri Ofisi’yle birlikte Kızılay Meydanı'nda iş dünyasının da katkılarıyla vatandaşlarımıza kumanya ve su ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar. Milletimiz 15 Temmuz gecesi bir tarih yazmıştır. Milletimiz,  7 Ağustos'a kadar meydanları bırakmayıp, demokrasi nöbetinde olduğunu tüm dünyaya gösterecektir.  Biz de Ankara Ticaret Borsası olarak böylesine önemli bir görevde yer aldığımız için ayrı bir onur yaşıyoruz. ATB Camiası olarak, tüm üyelerimiz ve varlığımızla “Demokrasi Nöbeti” ndeyiz” dedi.
TMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu’da da yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımızın darbeye karşı gösterdiği direnç  takdire şayandır. 15 Temmuz akşamından beri buradayız. Akşam 19.30 gibi başlıyoruz, gece 01.30'a kadar çalışmalara devam ediyoruz. Günlük ortalama 10-15 bin kişiye yemek dağıtılıyor. Vatandaşlarımız burada sabaha kadar bekliyor, nöbet tutuyor; biz de elimizden geldiğince onlara hizmet vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

 
Geç saatlere kadar süren kumanya dağıtımına,  ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz,  TMO Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu ile birlikte, ATB Başkan Yardımcısı Şemsettin Aktuğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sedat Akbulut, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Başar ve Abdülhüda Kılıç, Meclis Üyeleri Melih Sadi Yıldırım, Ertuğrul Özer, Ruhi Bulduk ile Birol Mermer, TMO Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Erdoğan, Gökhan Yazgı, TMO Alım ve Muhafaza Dairesi başkanı Hacı Baran,  Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ile çok sayıda TMO personeli ile bürokrat katıldı.


RESİMLER

Yayın Tarihi : 02.08.2016 / Okunma Sayısı : 2,426
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr