Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Masum sivilleri hedef alan bu menfur saldırıların sona ermesi en büyük dileğimiz

Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, peş peşe yaşanan terör vahşetini kınayarak “ çocuk, kadın, yaşlı genç demeden sivil vatandaşlarımızı hedef alan terör olaylarının artık bitirilmesi en büyük dileğimizdir” dedi.
 
Elazığ’da yaşanan vahşetten hemen sonra Gaziantep’te düğün evinde yaşanan canlı bomba dehşetiyle 51 sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsü içinde olduklarını ifade eden ATB Başkanı Yavuz’un, terörü lanetleyen mesaj şöyle:
 
 “Son günlerde, sivil vatandaşlarımıza yönelik terör vahşeti sabır sınırlarını aşmış durumdadır. Çocuk, kadın, yaşlı, genç demeden düğün evlerine kadar, kanlı ellerini içimize sokan canilere gereken cevap verilmeli ve bu hainler hak ettikleri cezaya çarptırılmalıdır.
Ülkemizin, barış yolunda olumlu adımlar attığı bir dönemde, gerçekleştirilen bu terörist eylemlerin hedefine ulaşamayacağı gerçeği ortada dururken, hain saldırılardan medet umanları bir kez daha lanetliyoruz. Uzunca bir süreden beri ülkemizi hedef alan terörist eylemlerin artık bitmesi en büyük dileğimizdir. 
ATB Camiası olarak, terörü bir kez daha lanetliyor, menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.”

Yayın Tarihi : 21.08.2016 / Okunma Sayısı : 2,259
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr