Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ODA VE BORSA BAŞKANLARI ANKARA İÇİN BİRARAYA GELDİ

 Ankara Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen toplantıda 06 Ekim 2016 tarihinde TOBB’de yapılacak olan 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’na sunulacak olan görüş ve öneriler tespit edildi.
Ankara’nın oda ve borsa başkanları Ankara Ticaret Odası’nın (ATB) ev sahipliğinde bir araya gelerek 06 Ekim 2016 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gerçekleştirilecek olan 9.Ticaret ve Sanayi Şurası’na sunulacak görüş ve önerileri belirledi.
Toplantıda oda ve borsa başkanları tarafından gündeme getirilmesi kararlaştırılan temel konular üzerinde çalışma yapılması benimsenirken, müşterek olarak hazırlanacak raporun ATO Başkanı Salih Bezci tarafından 9.Ticaret ve Sanayi Şurası’na sunulması kararlaştırıldı.
Ankaralı oda ve borsa başkanları tarafından hazırlanan rapor, sanayi ve ticarette karşılaşılan sorunlar başta olmak üzere ulaşım, tarım, turizm sektörlerinin sorunlarını da kapsayan 5 ana sorundan oluşuyor.
Toplantıya kimler katıldı ?
Toplantıya Ankara Ticaret Borsası  (ATB) Başkanı Faik Yavuz, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir,  Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu, Haymana Ticaret Odası Başkanı Ercan Özkan, Haymana Ticaret Borsası Başkanı Servet Özer ile Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Veli Demir katıldı


RESİMLER

Yayın Tarihi : 05.10.2016 / Okunma Sayısı : 2,377
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr