Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Çoğu yabancı olan turistlerin katledilmesi terör vahşetinin geldiği boyutu göstermektedir

Ankara Ticaret Borsası Başkanı Yavuz: Amacı ülkemizi tanımak ve görmek olan çoğu yabancı turistlerin katledilmesi terör vahşetinin geldiği boyutu göstermektedir.  
 
Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, İstanbul’da bir eğlence merkezine yönelik terör saldırısını nefretle kınadıklarını belirterek “Amacı eğlenmek olan çoğu yabancı insanların katledilmesi terör vahşetinin geldiği boyutu göstermektedir” dedi.  
 
Yeni yılın ilk saatlerinde meydana gelen menfur terörist saldırının milletçe içimizi bir kez daha yaktığını belirten Yavuz açıklamasında şunları söyledi:
 
“İstanbul’da yeni yılın ilk saatlerinde meydana gelen menfur terörist saldırı, içimizi bir kez daha yakmıştır. Amacı sadece ülkemizi tanımak görmek olan çoğu yabancı turistlerin vahşi bir şekilde öldürülmesi terörün geldiği boyutları bizlere bir kez daha göstermiştir. 
 
Askerimize, polisimize, sivil vatandaşlarıma yönelik bu menfur saldırıların artık sona ermesi, ülkemizin beklediği huzur ve barış ortamının sağlanması en büyük dileğimizdir.  Şahsım ve temsilcisi olduğum Ankara Ticaret Borsası camiası adına bu hain saldırıyı bir kez daha lanetliyor. Menfur saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

Yayın Tarihi : 01.01.2017 / Okunma Sayısı : 2,261
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr