Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
İPA Proje Yürütücüsü Ticaret Borsalarına Destek

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, İPA Proje Yürütücüsü Ticaret Borsalarına destek vereceklerini söyledi.​
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Kastamonu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat İşeri, Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu ve beraberindeki heyet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Bölgesel Rekabet Edebilirlik Programı(BROP) IPA hakkında  görüşmek üzere bir araya geldi. 
 
Toplantıda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Bölgesel Rekabet Edebilirlik Programı (BROP) IPA 1 projesi yararlanıcısı olan Ticaret Borsaları, projelerinin sürdürülebilirliği için mevzuat düzenlemeleri ve sağlanacak teşvikler için talepte bulundu. Bakan Özlü, söz konusu taleplerle ilgili olarak Ticaret Borsalarına her türlü desteği sağlayacakları konusunda söz verdi.
 
Toplantıya ayrıca IPA 1 kapsamında proje desteği alan, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü, Tokat Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve Bayburt İl Özel İdaresi yetkilileri de hazır bulundu.


RESİMLER

Yayın Tarihi : 29.12.2016 / Okunma Sayısı : 2,071
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr