Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Yavuz: “Kadınlar hayatın önemli bir dinamiğidir”

Ankara Kadın Girişimciler ATB’nin yemeğinde bir araya geldi
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz  “kadınlar hayatın önemli bir dinamiğidir” dedi. 
Kadınların, ev ve aile yaşantısı dışında,  ekonomik hayatta da önemli bir yere sahip olduğunu dikkat çeken Yavuz, “ülkemiz aydınlık yarınlara kadınlarımız ile ulaşacaktır” şeklinde konuştu. 
Yavuz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında şu görüşlere yer verdi: 
“Kadınlar, hayatımızın önemli bir parçasıdır. Kadınlar güçlüdür, öyle ki; evinde hem iyi bir anne ve eş, çalışma hayatında ise güçlü bir yol arkadaşı ve ekonominin önemli bir dinamiğidir. Yeryüzünü güzelleştiren ve yaşanır hale getiren kadınlarımız, dünyayı daha yaşanır hale getirmek için vazgeçilmezdir.
Kadınları, sadece 8 Mart günü değil, hayatımızın her anında ekonomide ve toplumsal yaşamda çok daha aktif rol aldığı bir dünya içinde görmek istiyoruz.
Ankara Ticaret Borsası camiası ve şahsım adına, bütün kadınlarımızın bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ATB’de bir araya geldi
Öte yandan, TOBB  Ankara kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Serpil Polat ve Başkan Yardımcısı ve ATB temsilcisi Nazlı Gülder Başar ile kurul üyeleri, çevre illerden Ankara’ya gelen kadın girişimcilerden oluşan bir grup ATB’nin öğle yemeğinde bir araya geldiler.  
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen “İstihdam Seferberliğine Katkı Sağlayan” kadın girişimciler için düzenlenen ödül töreninden sonra ATB’ye gerçekleştirilen ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu. 


RESİMLER

Yayın Tarihi : 08.03.2017 / Okunma Sayısı : 2,178
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr