Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
'TOBB camiası ve Borsa Genel Kurul Delegelerimiz' Ata'nın huzurunda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 73. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.​ Ziyarette Ankara Ticaret Borsası TOBB delegeleri ve idari personelimiz hazır bulundu.
 
 
Hisarcıklıoğlu, Anıtkabir Şeref Defteri’ne şunları yazdı:
 
“Ulu Önder Atatürk,
 
73’üncü Genel Kurulumuz öncesinde huzurunuzdayız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yöneticileri ve delegeleri olarak, var gücümüzle sizin aziz hatıranıza ve büyük hedeflerinize layık olmaya çalışıyoruz. Bu hedeflerden asla vazgeçmeyeceğiz.
 
Şanlı Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yaklaşıyoruz.  Bütün dünyanın hayranlıkla izlediği sizin önderliğinizdeki kurtuluş mücadelemizin ardından gelen Cumhuriyetimiz, bizler için en anlamlı gurur ve onurdur. Bu büyük tarihi yazmaya, iş dünyasının temsilcileri olarak bizler de ekonomide yapacağımız büyük atılımlarla devam etmek azmindeyiz. Bize tuttuğunuz ışık eşliğinde ülkemizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi yapmaya söz verdik, bu sözün yerine geleceğinden emin olun.
 
Siz ve silah arkadaşlarınız canlarınızı ortaya koyarak bize çok değerli bir emanet bıraktınız. Bizler bıraktığınız bu büyük emanete ve onura sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu vatan bizden öncekilerin olduğu gibi, bizim ve bizden sonrakilerin de namusudur.
 
Ülkemiz bir ve beraber olarak aydınlık yarınlara yürümeye devam edecektir. Cumhuriyetimizin kurulmasında ve bugünlere gelmesinde başta siz olmak üzere, emeği geçen herkesi rahmet ve minnetle anıyoruz.
 
Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ruhunuz şad olsun.”


RESİMLER

Yayın Tarihi : 23.05.2017 / Okunma Sayısı : 2,129
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr