Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Şereflikoçhisar Temsilciliğinde tüccarlarla sohbet toplantısı


Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ATB Şereflikoçhisar temsilciliğini ziyaret ederek, buğday pazarında faaliyet gösteren tüccarlarla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, burada yaptığı kısa değerlendirmede, “Şereflikoçhisar, bu bölgede önemli bir ticaret merkezi olabilir ancak gerekli alt yapının zaman geçirilmeden yapılması gerekmektedir” dedi.
ATB olarak Şereflikoçhisar’da açılan temsilcilikte, kantar hizmetinin yanı sıra, analiz imkanı da yapıldığına dikkat çeken Yavuz, “bizim üzerimize ne düşüyorsa biz onları gerçekleştirmeye hazırız. Ancak, buradaki üreticilerin ve tüccarların çağın gerektirdiği alt yapı yatırımlarını gerçekleştirmek üzere birlik ve beraberlik içinde ellerini taşın altına koymaları gerekmektedir. Birlik ve beraberlik içinde Şereflikoçhisar’ı eski parlak günlerine kavuşturabiliriz” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Polat  da katıldı
Öte yandan  ATB’nin Şereflikoçhisar Temsilciliğinde gerçekleştirilen sohbet toplantısına Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat da katılarak, belediye olarak yapılacak çalışmalarda üzerlerine düşen çalışmaları yapmaya hazır olduklarını söyledi. Başkan Polat, “İşte ATB Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri buradalar, size her türlü desteği vereceklerini ifade ediyorlar. Zaten birçok şeyde yapmış durumdalar. Bundan sonrası için sizlere de önemli görevler düşüyor” dedi.
ATB’nin Şereflikoçhisar temsilciliğinde gerçekleştirilen sohbet toplantısına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Bakiler, Yönetim Kurulu sayman Üyesi Sedat Akbulut, Yönetim Kurulu Üyeleri Şemsettin Aktuğlu, Murat Başar, Celal Yıldırım, Genel Sekreter Eyüp Ş. Ömeroğlu  ile Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı  Yasin Tekin katıldı.
Toplantıda, buğday pazarında faaliyet gösteren tüccarlar da sıkıntılarını anlatarak, ATB’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.



RESİMLER

Yayın Tarihi : 24.10.2014 / Okunma Sayısı : 2,983
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr