Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Türkçe konuşan girişimciler ATB’de buluştu

02.10.2018 / Ankara
 
20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı’nın katılımcılarıyla bir araya gelen Ankara Ticaret Borsası Meclis Başkanı İbrahim Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Türkçe’nin ve girişimciliğin önemini vurguladı. Ankara, Edirne, Tekirdağ ve İstanbul’da gerçekleşecek programa 20 ülkeden yaklaşık 50 iş insanı iştirak etti.
 
ATB Başkanı Faik Yavuz, bu programı çok önemsediklerini belirterek katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti.
 
Kendilerini ve mesleklerini tanıtan girişimcilerden sonra söz alan Yavuz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
 
Sizlere gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum. Yıllardır vatan topraklarından uzakta olmanıza rağmen Türkiye’den ve Türkçe’den hiç kopmamışsınız. Bugün ben sizi, siz de beni anlayabiliyorsanız bu gıpta edilecek bir durumdur. Giderek küreselleşen dünyada, teknoloji ve internet sayesinde artık uzaklar daha yakın, birlikte iş yapmak çok daha kolay bir hale geldi. Şunu da belirtmek isterim ki, biz sizi buraya sadece Türkiye ile iş yapın diye değil, kendi aranızda da iş yapın, ticaret yapın diye davet ediyoruz. Pakistan’da Türkçe konuşan bir arkadaşımız, Romanya’da Türkçe konuşan bir arkadaşımızla ticaret yapabilme imkânına kavuşursa ve buna biz vesile olursak ne mutlu bize. 
 
Yavuz, daha sonra ATB Et Borsası’nı ve ATB Ahiboz Hububat Kompleksi’ni tanıtan videolar eşliğinde borsacılığın işleyişine dair bir sunum yaptı. İleri teknoloji kullanılan ve dünyanın sayılı ülkesinde bulunan tesisler büyük ilgi gördü.
 
Kardeş borsamız olan Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya programda kısa bir konuşma yaptı. Girişimcilere teşekkür eden Kaya, bu organizasyona daha önceden ev sahipliği yaptığını belirterek ileriki yıllarda tekrar etmesini arzu ettiğini dile getirdi. 


RESİMLER

Yayın Tarihi : 03.10.2018 / Okunma Sayısı : 1,548
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr