Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Yönetimi Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat’ı ziyaret etti.

Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Faik Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat’ı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Polat’ın sözleri
Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, ziyarette yaptığı konuşmada Şereflikoçhisar, eğitimli ve genç nüfusuyla bölgenin önemli bir merkeziyken, yaşadığı göçler sonra süratle gerilediğini söyledi. Artık bu kısır döngüyü kırmak üzere yoğun bir çalışma içine girdiklerini söyleyen Polat sözlerine şöyle devam etti:
“Borsamızın Başkanı Sayın Faik Yavuz, ilçemize büyük destek veren hemşehrilerimizin başında gelmektedir. Kendisinin bugüne değin yapmış olduğu hizmetleri şükranla karşılıyoruz. Seçim sonrası, ilçemizin yapılacak işlerini öncelik sırasına göre el aldık ve gerçekleştirmeye başladık. Anakent Belediyemizin, Sayın Gökçek’in çok büyük yardımını görüyoruz. Koçhisar’ı bölgenin yine önemli bir merkezi yapmayı hedefledik.”
Bölgede tarım ve hayvancılığın çok yaygın olduğuna dikkat çeken Polat, özellikle hayvancılığa verilen teşvikler sonrası bölgemizde küçük ve büyük baş hayvancılık önemli gelişme kaydetti. Özellikle köylerimiz de hayvancılık en yüksek seviyesine ulaştı, şeklinde konuştu.
Yavuz’un açıklaması
Ziyarette kısa bir konuşma yapan ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz da, Belediye Başkanı Ferda Polat’ın sözlerine katıldığını ifade ederek “Şereflikoçhisar, tarihindeki parlak günlerine dönmelidir. Çünkü bunu hak etmektedir” dedi.
Şereflikoçhisar Belediyesi’nin çalışmalarını yakından izlediğini belirten Yavuz sözlerini şöyle tamamladı:
“Burası benim doğup, eğitim gördüğüm ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim bir yer. Çocukluk günlerimden de hatırladığım gibi Şereflikoçhisar’ın nüfusu o tarihlerde 40 binleri aşıyordu. Bugün yarısında biraz fazla nüfusa sahip. Göç, Şereflikoçhisar’ı geri götüren en önemli etkenlerin başında geliyor. Şimdi el ele verip, bu güzel beldeyi eski parlak günlerine kavuşturmalıyız. Bunun için elimizde her türlü imkan mevcuttur. Bir araya gelerek, önceliklerimiz belirlemeli ve harekete geçmeliyiz. Bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmalı ve yatırımcıları bölgemize çekmeliyiz. Çünkü Şereflikoçhisar’da bu potansiyel mevcuttur.”
Şereflikoçhisar belediye başkanı Ferda Polat’a yapılan ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Bakiler, Yönetim Kurulu sayman Üyesi Sedat Akbulut, Yönetim Kurulu Üyeleri Şemsettin Aktuğlu, Murat Başar, Celal Yıldırım, Genel Sekreter Eyüp Ş. Ömeroğlu ile Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin,  katıldı.
 



RESİMLER

Yayın Tarihi : 24.10.2014 / Okunma Sayısı : 3,341
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr