Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB’den Şereflikoçhisar YİBO’ya giyim ve kırtasiye yardımı



Ankara Ticaret Borsası (ATB) tarafından Şereflikoçhisar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerine verilmek üzere 51 kalem ihtiyaç maddesinden oluşan yardım malzemeleri ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Şereflikoçhisar YİBO Müdürü Cafer Eroğlu’na teslim edildi.
Yavuz’un sözleri
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, 51 kalemden oluşan yardım malzemelerinin teslimi nedeniyle öğrencilerle bir araya geldiklerini belirterek, giyim ve kırtasiye malzemelerinden oluşan ihtiyaç maddeleri dışında bu yıl da geçtiğimiz yıl gibi, öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirmeleri amacıyla çok çeşitli spor ve oyun malzemesini de öğrencilerin kullanımı için kendilerine teslim ettiklerini söyledi.
Yavuz,  sözlerine şöyle devam etti:
“ Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Onların içinden bu ülkeye çok yararlı hizmetlerde bulunacak büyük devlet adamı, bilim adamı ve iş adamı çıkacaktır. Bu nedenle, çocuklarımızın eğitimine çok önem veriyoruz. ATB olarak yıllardır bu çalışmaların içindeyiz. Ben ve arkadaşlarım, burada bulunmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyoruz”
Öğrencilerle öğle yemeği
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Bakiler, Yönetim Kurulu sayman Üyesi Sedat Akbulut, Yönetim Kurulu Üyeleri Şemsettin Aktuğlu, Murat Başar , Celal Yıldırım, Genel Sekreter Eyüp Ş. Ömeroğlu ile Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı  Yasin Tekin, öğretmen ve öğrencilerle birlikte öğle yemeği yediler.
Yardım malzemeleri
ATB tarafından, Şereflikoçhisar YİBO öğrencilerine dağıtılmak üzere hazırlanan yardım malzemeleri, kaban, spor ayakkabısı, eşofman takımı, iç çamaşırı takım, çorap, külotlu çorap, fotokopi kağıdı, kalem, pastel boya, yapıştırıcı, silgi, kalemtıraş, muhtelif edatta defter ve cetvel, el işi çalışmalarında kullanılmak üzere muhtelif türlerde karton, satranç takımı, masa tenisi masası raketi ve topu, futbol masası, dart ve çeşitli özelliklere sahip araba, bebek ve helikopter gibi oyuncaklardan oluştu.
 



RESİMLER

Yayın Tarihi : 24.10.2014 / Okunma Sayısı : 4,028
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr