Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB’den Ankara Valisi Kılıçlar’a hayırlı olsun ziyareti


Ankara Ticaret Borsası (ATB) Meclis Başkanı Erol Gemalmaz,  Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz,  Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Mustafa Bakiler, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Coşgun, Şemsettin Aktuğlu, Murat Başar ile Genel Sekreter Eyüp Ş. Ömeroğlu  Ankara valisi Mehmet Kılıçlar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ankara Valiliğinde gerçekleşen ziyarette, ATB’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler ve ATB’nin faaliyetleri hakkında Vali Kılıçlar’a bilgi verildi.
ATB Meclis Başkanı Gemalmaz ile Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz, yaptıkları konuşmalarda, ticaret Borsalarının üyelerine hizmet vermek amacıyla kurulduğuna dikkat çekerek, ATB’nin canlı Hayvan Borsası, Et Kombinası, Et Borsası, Çelik Silo Tesisleri ile birlikte aynı alan içinde yer alan Akredite Laboratuar, Satış Salonu  ve ATB Hizmet Binası ile  ATB İş Merkezi hakkında bilgi verildi.
Kılıçlar’ın sözleri
ATB’nin tanıtımından sonra söz alan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, yaptığı değerlendirme de Ankara’nın önemli bir tarım ve hayvancılık şehri olduğuna işaret etti. ATB’nin çalışmalarının örnek alınması gerektiğini belirten Kılıçlar, ATB’nin Ankara Ekonomisine, dolayısıyla ülke ekonomisine de önemli eserler kazandırıldığına dikkat çekti.  ATB Heyeti, daha sonra  Vali Kılıçlar’a ziyaretin anısına üzeri Türk motifleriyle süslenmiş gümüş bir şekerlik sundu.  
 



RESİMLER

Yayın Tarihi : 27.10.2014 / Okunma Sayısı : 3,340
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr