Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Ankara Ticaret Borsası ile Şanlıurfa Ticaret Borsası “Kardeş Borsa” oldu

Ankara Ticaret Borsası’nda düzenlenen imza törenine her iki borsanın meclis Üyeleri katıldı.
 
Ankara Ticaret Borsası (ATB) ile Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Meclisleri aldıkları karar ile “Kardeş Borsa” oldular. Ankara’da düzenlenen “Kardeş Borsa beratı” imza törenine her iki borsanın meclis üyeleri katıldı. 
 
Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclisinin 10 Ekim 2014 tarihinde Ankara Ticaret Borsası Meclisi’nin de  31 Ekim 2014 tarihinde yaptığı toplantıda alınan kararlarla “Kardeş Borsa” olma kararı alın her iki borsa, imzalanan protokol ile, iletişimi  güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde birlikte hareket etmek ve böylece “Gücümüz gücünüz, gücünüz gücümüz” felsefesiyle diğer Borsalara rol model olmak amaçlanıyor. 
 
Yavuz’un sözleri
İmza töreni öncesinde bir konuşma yapan Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz “Şanlıurfa Ticaret Borsası ile imzaladığımız bu “Kardeş Borsa” protokolüyle, birçok alanda yapacağımız işbirliğinin de temelini atıyoruz” dedi. 
ŞUTB’nin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirten Yavuz “kardeşlik, dostluk bizler için çok önemli kavramlardır. Biz Şanlıurfa Ticaret Borsası ile uzun yıllardır dostluk çerçevesinde birçok çalışma gerçekleştirdik.  ATB olarak yaptığımız alt yapı yatırımları ve  pek çok proje Şanlıurfa için örnek olmuştur. Bundan böyle, dost ve kardeş borsamız Şanlıurfa Ticaret Borsası’yla çok daha büyük projelerde işbirliğimizi artırarak örnek çalışmalar gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
 
Kaya’nın konuşması
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’da yaptığı kısa konuşmada “bugüne kadar gerçek olan kardeşliğimizi, bugün kayıt altına alıyoruz” dedi. Kaya, Ankara Ticaret Borsası ile Şanlıurfa Ticaret Borsası arasında uzun yıllardır bir dostluk ve kardeşlik bağının bulunduğuna dikkat çekerek “Biz Ankara’ya, Ankara Ticaret Borsası’na geldiğimizde hiçbir zaman yabancılık çekmedik. Kendimizi evimizde, borsamızda gibi hissettik. Tüm sıkıntılarımızda, tüm projelerimizde öncelikli olarak Ankara Ticaret Borsası’ndan yardım ve destek gördük. Bu açıdan, ATB’nin Yönetim Kuruluna, Meclisine ve Başkanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Protokol imzalandı
Yapılan konuşmaların ardından, Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Meclis Başkanı Erol Gemalmaz ile Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, hazırlanan protokolü imzaladılar.  


RESİMLER

Yayın Tarihi : 26.12.2014 / Okunma Sayısı : 2,994
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr