Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ANKARA VALİSİ MEHMET KILIÇLAR ATB'Yİ ZİYARET ETTİ

ATB’nin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Kılıçlar, “Ankara’da çağdaş anlamda borsacılık yapıldığını görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar Ankara Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Kılıçlar, ziyarette yaptığı konuşmada “ATB’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ankara’da çağdaş anlamda bir borsacılık yapıldığını görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Meclis Başkanı Erol Gemalmaz ve ATB Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, ATB tarafından hazırlanan tanıtım filmi izlenerek, ATB tarafından gerçekleştirilen tesisler hakkında bilgi verildi.  ATB’nin Ahiboz’da gerçekleştirdiği lisanslı hububat siloları, akredite analiz laboratuarı ve satış salonu ile çağdaş anlamda borsacılık yaptığına işaret eden  ATB Başkanı Yavuz, Ankaralılara sağlıklı ve güvenilir et yedirebilmek için çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, yaşanan aksaklıklar konusunda Vali Kılıçlar’a çözüm önerileri sundu.

Kılıçlar’ın sözleri
Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da ziyarette yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:


“Ankara’da çağdaş anlamda borsacılık yapıldığını görmekten son derece memnunuz.  ATB’nin gerçekleştirdiği yatırımlar, sadece Ankara Ekonomisine değil ülke ekonomisine de önemli katkıda bulunmaktadır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Başkan Yavuz’un belirttiği gibi,  Ankara’ya giren kontrolsüz ve denetim dışı etle ilgili olarak bizde üzerimize düşeni yapacağız. Amacımız, Ankaralıların sağlıklı ve güvenilir et tüketmelerini sağlamaktır.
Ankara’da böylesine modern ve çağın gerektirdiği alt yapıya sahip bir et borsası varken, Ankaralıların kontrolsüz ve denetim dışı et tüketmeleri son derece yanlıştır. Bu konuda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü ile müşterek bir çalışma başlatılacaktır.”

ATB’nin yeni hizmet binasını gezen Vali Kılıçlar’ın,  ATB’ye gerçekleştirdiği ziyarette, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ve Meclis Başkanı Erol Gemalmaz’la birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Bakiler, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kemal Coşgun, Şemsettin Aktuğlu ve Murat Başar, Genel Sekreter Eyüp Ş. Ömeroğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Gül Kara katıldı.
 



RESİMLER

Yayın Tarihi : 11.02.2015 / Okunma Sayısı : 3,302
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr