Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Yönetim Kurulu’ndan Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl Mesajı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü dolayısıyla ATB Yönetim Kurulu tarafından yayınlanan mesajda “ Bu topraklarda kader birliği yapan büyük bir milletin, milli birlik ve beraberliğin en güzel örneğidir”  denildi.

“Çanakkale Geçilmez” sözünün tarihin sayfalarına yazan ve 250 bin şehit ile kazanılan büyük zaferin tarihte eşine az rastlanır bir direniş ve azmin destanıdır denilen mesajda, şu görüşlere yer verildi:

“ 18 mart şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında bu topraklar uğruna can veren şehitlerimizi rahmetle bir kez daha anıyoruz. Bu topraklarda kader birliği yapan büyük bir milletin, milli birlik ve beraberliğin en güzel örneği olan bu Zafer, “Çanakkale Geçilmez” sözünün tarihin sayfalarına yazan ve 250 bin şehit ile kazanılan tarihte eşine az rastlanır bir direniş ve azmin destanıdır.

Bizlere ve bizlerden sonra gelecek nesillere bu güzel topraklarda huzur içinde yaşamanın imkanını sunan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu büyük destanı yazan kahramanlarımızı, şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin bu gurur gününü paylaşıyoruz.”


Yayın Tarihi : 18.03.2015 / Okunma Sayısı : 2,635
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr