Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ODA VE BORSA BAŞKANLARI ANKARA İÇİN BİRARAYA GELDİ

Ankara Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen toplantıda, 8 Nisan’da TOBB’de yapılacak olan 8. Ticaret ve Sanayi Şurası'na sunulacak olan görüş ve önerileri tespit etti..
 
Ankara’nın Oda ve Borsa Başkanları, Ankara Ticaret Borsası’nın (ATB) ev sahipliğinde bir araya gelerek, 8 Nisan’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gerçekleştirilecek olan 8. Ticaret ve Sanayi Şurası’na sunulacak görüş ve önerileri belirledi.
 
Toplantıya, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sarıkaya, Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin, Haymana Ticaret Odası Başkanı Ercan Özkan, Haymana Ticaret Borsası Başkanı Servet Özer ile Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Veli Demir katıldı.  Toplantıda oda ve borsa başkanları tarafından gündeme getirilmesi kararlaştırılan 5 ana konu tespit edilerek, bu konular üzerinde çalışma yapılması kararlaştırıldı.
 
ATB’de yapılan toplantıda, Ankara Oda ve Borsalarının müştereken hazırlayacakları görüş ve önerileri kapsayan rapor, ATO Başkanı Salih Bezci tarafından 8. Ticaret ve Sanayi Şurası’na sunulacak. 


RESİMLER

Yayın Tarihi : 30.03.2015 / Okunma Sayısı : 3,259
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr