Ankara Oda/Borsa İstişare Toplantısı Yapıldı

15 Kasım 2018 / Polatlı

4. Ankara Oda/Borsa İstişare Toplantısı Polatlı Ticaret Odası ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya Ankara Ticaret Borsası (ATB) Genel Sekreter Yardımcısı Gül KARA, Akreditasyon Sorumlusu ve Yetkili Sınıflandırıcı Yöneticisi Handan KAVAKOĞLU, Kimyasal Analiz Bölüm Sorumlusu ve AR-GE Mühendisi Yasemin OKUR, Fiziksel Analiz Bölüm Sorumlusu ve AR-GE Mühendisi Esra KAYA katıldı.

Ankara Sanayi Odası, Beypazarı Ticaret Odası, Çubuk Ticaret Borsası, Haymana Ticaret Borsası ve Polatlı Ticaret Borsası'nın da üst düzeyde katılım gösterdiği toplantıda, oda/borsa üye etkinlikleri, yürütülen projelerin paylaşımı, iyi uygulama örnekleri, il ve ilçelerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri, üye memnuniyeti anketleri ve iyileştirme çalışmaları konularının görüşüldü.

5. Ankara Oda/Borsa İstişare Toplantısı'nın 2019 yılı şubat ayında Ankara Ticaret Borsası’nda yapılması planlandı.

Yayın Tarihi : 15.11.2018 / Okunma Sayısı : 1,759