Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
IPARD 5. Çağrı Dönemi Başladı

 
Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 16 Şubat 2019 tarihinde Beşinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmıştır.
 
Bu “Başvuru Çağrı İlanı” kapsamında sadece “Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” tedbiri ile “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar” tedbiri kapsamında başvurular kabul edilecektir. 
 
Çağrı dönemi süresince, Ankara Ticaret Borsası (ATB) personeli de üyelerine proje kapsamında destek verecektir.
 
Desteklenecek sektörler, destek oranı ve destek bütçesi şu şekildedir:
YATIRIM SÜRELERİ 
Beşinci Başvuru Çağrı İlanı kapsamında hazırlanacak başvurularda yatırım süreleri en fazla 18 (on sekiz) ay olarak planlanmalıdır. Taksitlendirmenin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler Başvuru Çağrı Rehberinde yer almaktadır. 
 
BAŞVURULAR İLE İLGİLİ BİLGİLER 
2014-2020 IPARD Programının güncel hali, Bakanlığımız www.tarim.gov.tr ve www.tkdk.gov.tr temin edilebilir. Başvurular hakkında detaylı bilgileri ve başvuru kurallarını içeren Başvuru Çağrı Rehberi (Versiyon 5.0) TKDK resmi internet adresinden www.tkdk.gov.tr temin edilmelidir. Ayrıca, bu başvuru çağrı döneminde TKDK tarafından yapılacak ilave duyuru ve bilgilendirmeler de bu çağrı ilanı kapsamında dikkate alınmalı ve söz konusu duyuru ve bilgilendirmeler, TKDK resmi internet adresinden www.tkdk.gov.tr takip edilmelidir.
 

Yayın Tarihi : 19.02.2019 / Okunma Sayısı : 1,541
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr