ATB Başkan Yardımcısı Aktuğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Programı'na katıldı

15.07.2019 / Ankara

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında, 15 Temmuz Şehitleri, Karşıyaka Mezarlığı’ndaki 15 Temmuz Şehitliği’nde anıldı.

Anma programına Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şemsettin Aktuğlu, TBMM Başkanı Sayın Mustafa Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Vasip Şahin, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Milletve-eri, 4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehit yakınları, gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan anma programı, dualarla devam etti.

Anma programında Meclis Başkanı Sayın Mustafa Şentop, Bakan Soylu ve Vali Şahin, şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek kabirlere karanfil bıraktı, dua etti.

Yayın Tarihi : 16.07.2019 / Okunma Sayısı : 1,081