Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Ankara Ticaret Borsası’ndan Seyranbağları Huzurevine Bayram ziyareti

08.08.2019 / Ankara
 
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Başar, ATB Genel Sekreteri Eyüp Şenol Ömeroğlu ve beraberlerindeki heyet, Ankara’da bulunan ve Denetimli Serbestlik Yükümlülerinin bakım ve tadilatını üstlendikleri Seyranbağları Huzurevini ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bayramlaştı.
 
Heyet, Huzurevi Müdürü Nurhan Yeşilyurt’tan merkezde verilen hizmetler hakkında detaylı olarak bilgi alarak, huzurevi sakinlerine Adalet Bakanlığı ve ATB tarafından hazırlanan çiçek ve hediye takdim etti.
 
Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet eden Bakan Gül konuşmasında; Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığının faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi. Seyranbağları Huzurevinin boya, tadilat ve çevre temizliğinin Denetimli Serbestlik Dairesi tarafından yapıldığını vurgulayan Gül, “Yaklaşan bayram öncesi burada kalan değerli büyüklerimizi ziyaret ettik. Denetimli Serbestlik kapsamında buranın tadilat ve temizliğinin yanında değerli büyüklerimizin kişisel bakımları da yapılıyor.” ifadesini kullandı.
 
Ziyarete Bakan Gül, ATB Yönetim Kurulu Üyesi Murat Başar ve ATB Genel Sekreteri Eyüp Şenol Ömeroğlu’nun yanı sıra Bakan Yardımcıları Cengiz Öner, Şaban Yılmaz Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Ankara Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Vural Balcı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yılmaz Çiftci, Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara, Denetimli Serbestlik Daire Başkanı Burak Ceyhan, Tetkik Hakimleri Alperen Öztürk, Kevser Ceylan Koca, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Hüseyin Çavuşculu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Ankara İl Müdürü Ferhat Odabaşı ve Ankara Cumhuriyet Savcısı Sema Sonay Gökşen eşlik etti.


RESİMLER

Yayın Tarihi : 15.08.2019 / Okunma Sayısı : 1,112
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr