Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Meslekte 40 Yıl Etkinliği Beypazarı’nda yapıldı

09.10.2018 / Ankara

TOBB Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Meslekte 40 Yıl Etkinliği kapsamında Beypazarı’nda düzenlenen programa katıldı. 
 
Yavuz, ticarette 40 yılını tamamlayıp, bilgi ve birikimlerini bir sonraki kuşağa aktarmış tüccarlarla ve üreticilerle bir araya geldi. “Ticarette 40 Yıl” onur belgelerini emektar tüccarlara takdim etmek üzere düzenlenen etkinlikte, Beypazarılı tüccarlara Enflasyonla mücadele çağrısı yapan Yavuz, enflasyonun her şeyin müsebbibi olduğunu ve Türkiye’nin üzerindeki ekonomik baskıdan hep beraber mücadele ederek çıkılabileceğini belirtti.
 
Yavuz konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
 
Beypazarı’nı canı gönülden tebrik ediyorum. Çünkü Beypazarı çok üreten bir ilçe. Ürettiğini de sadece kendisi için değil, hatta sadece Türkiye için de değil, ürettiklerini sınır ötesine gönderen ihracatçı bir ilçe olduğu tebrik ediyorum. 
 
Önümüzdeki dönemde tarım ve hayvancılık çok daha stratejik bir hal alacak. Son dönemlerde bir ülke, diğer bir ülkeye baskı yapmak istediğinde artık silah kullanmıyor. Gıda maddeleri üzerinden baskı yapıyor. ABD’nin Katar’a yaptığı gibi, AB’nin Rusya’ya yaptığı gibi. Bunun için biz çok ve kaliteli üretmek zorundayız. Ürettiklerinizi ihraç etme konusunda da Ankara Ticaret Borsası olarak her türlü desteğe hazırız. Eğitim, fuar, destek, Pazar bulma ne gerekiyorsa her şeye hazırız.
 
Türkiye Bankalar Birliği’nin tavsiye kararına ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın lanse ettiği “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Planına” vurgu yapan Yavuz, “bize düşen hep beraber mücadele etmek, dışarıdan gelen baskı ve izolasyonu ancak bu şekilde aşabiliriz.” Dedi.  


RESİMLER

Yayın Tarihi : 10.10.2018 / Okunma Sayısı : 1,420
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr