Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Başkanı Yavuz, TOBB ETÜ Tıp Balosu’na katıldı

14.03.2019 / Ankara
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, 14 Mart Tıp Bayramı dolasıyla tertip edilen TOBB ETÜ Tıp Balosu’na katıldı.
 
14 Mart Tıp Bayramı, TOBB ETÜ’de de coşkuyla kutlandı. Tıp Bayramı kutlamaları bu yıl, 11 Mart 2018 Pazar günü Eymir Gölü Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. İkinci kutlama etkinliği 14 Mart 2018 Çarşamba günü Anıtkabir ziyareti ile başlarken, daha sonra kutlama töreni gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Adem Şahin, Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Berkten Berkalp, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ediz Demirpençe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Sezal, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
 
Prof. Dr. Şahin ve Prof. Dr. Berkalp’in konuşmalarının ardından, Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Nejat Akar tarafından “Türkiye’de Çocuk Hekimliğinin Tarihi” konulu bir sunum gerçekleştirildi. Etkinlik, öğrencilerin dinletisi ve geleneksel Tıp Pastasının kesilmesi ile sona erdi.
 
Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde ayrıca TOBB ETÜ Hastanesi Fuaye Alanında 14-21 Mart 2018 tarihleri arasında gezilebilecek olan Prof. Dr. Nejat Akar ile Ece Akar’ın “O An” ve “Portreler” konulu fotoğraf-resim sergisi de açıldı.  
 
Program öncesinde bir mesaj yayınlayan ATB Başkanı Yavuz, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan ATB Başkanı Yavuz, “fedakârca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.
 
ATB Başkanı Yavuz yayınladığı yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi:
 
“14 Mart Tıp Bayramı, ömürlerini insan sağlığına vakfedenlere duyduğumuz saygının bir ifadesidir. Sağlıklı insan ve sağlıklı bir nesil için, yaşam kalitemizin artırılmasının büyük önem taşıdığı günümüzde, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı yürekten kutluyor, herkese sağlıklı günler diliyorum.”


RESİMLER

Yayın Tarihi : 15.03.2019 / Okunma Sayısı : 1,024
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr