Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Türkçe Konuşan Girişimciler ATB’nin konuğu oldu

03.05.2019 / Ankara
 
Ankara Ticaret Borsası (ATB), 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 16 farklı ülkelerden gelen yaklaşık 50 katılımcıyla akşam yemeğinde buluştu. 
 
Törende bir konuşma yapan ATB Meclis Başkanı İbrahim Öztürk, Türkçe Konuşan Girişimciler Programı’nın öneminden bahsederek, “karşılıklı işbirliğimiz ve ticaretimiz devam etsin istiyoruz” dedi.
 
ATB Meclis Başkanı İbrahim Öztürk şöyle devam etti:
 
“Sizleri kardeş olarak görüyoruz ve ticaret savaşlarının iyice kızıştığı bir ortamda, dünya ekonomisinin parlayan yıldızı olan Asya ülkelerinin birbirine destek olması gerektiğine inanıyorum. Daha ileri günlere ve seviyelere beraber çıkabiliriz. Hepiniz bir kez daha hoş geldiniz.” 
 
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz da, katılımcılara yatırım çağrısı yaparak, “Türkiye iş yapma kolaylığı bakımından 17 sıra birden iyileşti. Daha da iyileşecek hedefimiz yirmili rakamlar. Önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var bu fırsatı değerlendirin. Türkiye ile ortaklık kurun, mal alın, mal satın. Türkiye dünyanın göbeğinde olan bir ülke. Bizde bir laf vardır her yol Türkiye’den geçer diye. Hem kendi aranızda hem bizimle ticaret yaparsanız bizi çok sevindirirsiniz” şeklinde konuştu.


RESİMLER

Yayın Tarihi : 04.05.2019 / Okunma Sayısı : 1,095
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr