Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Başkanı Yavuz, 'Borsanın Yıldızları Ödül Töreni ve Geleneksel İftar Yemeği' ne katıldı

30.05.2019 / Polatlı Ankara
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Polatlı Ticaret Borsası’nın düzenlediği “Borsanın Yıldızları Ödül Töreni ve Geleneksel İftar Yemeği”ne katıldı.
 
Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Polatlı Ticaret Borsası’nın akredite bir borsa olduğunu hatırlatarak, “Binasıyla, elektronik satış salonuyla, akredite laboratuvarlıyla, lisanslı deposuyla, kantarı ve sosyal tesisleriyle üyesine 5 yıldız hizmet sunuyor” dedi. 
 
Hisarcıklıoğlu, Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Anadolu’da tarım ve hayvancılığın yıldızı, özellikle de ürettiği kaliteli buğdayla herkesin gururu olan Polatlı’ya hayırlı işler için geldiklerini vurguladı. Kadir Gecesi ve Ramazan ayı için dua ve dileklerini ileten TOBB Başkanı, “Bu vesileyle, bizlerin huzuru için, kahramanca mücadele veren, emniyet güçlerimizi, askerimizi, polisimizi de minnetle anıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum” dedi.
 
Polatlı Ticaret Borsası’nın çalışmalarını öven ve burasının Türkiye’nin örnek borsalarından birisi olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Bugün bizlere ev sahipliği yapan Polatlı Ticaret Borsamıza, Yahya kardeşime, yönetimine ve meclisine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Yahya Kardeşimle, TOBB Genel İdare Kurulu’nda ve TOBB Ticaret Borsaları Konseyinde birlikte çalışıyoruz. Sizleri orada en iyi şekilde temsil ediyor. Yine Yahya Kardeşimin tecrübelerinden TMO-TOBB Lisanslı Depoculuk iştirakimizde yararlanıyoruz. Ülkemizde lisanslı depoculuğun gelişmesi için canla başla çalışıyor” diye konuştu.
 
Konuşmasında; zor ekonomik şartlarda dahi üretimden, alıp satmaktan ve istihdam sağlamaktan vazgeçmeyen girişimcilerin tamamının ödülü hak ettiğini bildiren Hisarcıklıoğlu Türk özel sektörünün önemli başarılara imza attığını anlattı.


RESİMLER

Yayın Tarihi : 31.05.2019 / Okunma Sayısı : 1,028
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr