Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Başkanı Yavuz, Polatlı TOBB Fen Lisesi açılış törenine katıldı

30.05.2019 / Polatlı Ankara
 
Polatlı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesi’nin açılış töreni, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi. 
 
Kurdele kesiminin ardından öğrencilerle toplu fotoğraf çektiren Hisarcıklıoğlu ve Yavuz daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.
 
Öğrencilere kitap hediye eden Hisarcıklıoğlu, TOBB ETÜ hakkında da bilgi vererek, ileriki yıllarda kendilerini bu üniversitede görmek istediğini dile getirdi. Hisarcıklıoğlu İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Okul Müdürü’ne Dede Korkut Kitabı hediye etti. Ziyarette Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ile Eski Tarım ve Hayvancılık Bakanları Mehdi Eker ve Kudbettin Arzu da Hisarcıklıoğlu’na eşlik etti. 
 
Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu da, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na destekleri için teşekkür ederken, “Sayın Başkanımız ne zaman arasak her zaman yanımızda oldu. Polatlı’ya desteğini hiç eksik etmedi. Tüm hemşerilerim adına kendisine şükranlarımı iletiyorum” dedİ.
 
Öğrenciler de Hisarcıklıoğlu'na bir sürpriz yaparak, sınıf tahtasına kendisine teşekkür ettiklerini yazdılar.


RESİMLER

Yayın Tarihi : 31.05.2019 / Okunma Sayısı : 841
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr