Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Ahiboz Tesisleri referans borsalar arasına girdi

07.08.2019 / Ankara
 
Ankara Ticaret Borsası’nın (ATB) Ahiboz’da faaliyet gösteren lisanslı depoları ile borsa satış salonunda üretici ve tüccarın yoğun ilgisi bu yıl en üst düzeye ulaştı.
 
ATB, uzun yıllardır kirada bulunan Ahiboz lisanslı depolarını, 2019 sezonundan itibaren kendi şirketi olan ‘ATB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’ bünyesinde işletmeye başladı.  2019 sezonu başlamasıyla beraber bölgede üretici ve tüccarın akınına uğrayan ATB Ahiboz tesisleri, ATB Et Borsası’nda olduğu gibi, hububat piyasasında da kısa zamanda referans borsalar arasına girdi.
 
ATB’nin sezon öncesi başlattığı bilgilendirme toplantıları sonucu, ürünlerini ATB’nin lisanslı depolarına getiren üreticilerden olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, sezon faaliyetlerini şöyle değerlendirdi:
 
“ATB, Türkiye’nin dört bir yanındaki üretici ve tüccarı bir araya getirerek, ticaret yapmalarına imkân tanıyan mekanizmanın bir parçası. Üretici ve tüccarın yoğun ilgisine, ATB tecrübesi ve güvencesiyle cevap vermekteyiz. Üretici ve tüccar da modern borsacılık yapılan tesislerin nimetlerinden daha çok faydalanmaya başladı. Biz Ankara Ticaret Borsası olarak, giderek artan ilgiden memnunuz. 2020 sezonunda tüm üye tüccarlarımızın teveccüh göstereceği ve gerçek hububat pazarı olacağı beklentisiyle hazırlıklarımıza şimdiden başladık” dedi.
 


RESİMLER

Yayın Tarihi : 07.08.2019 / Okunma Sayısı : 885
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr