Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
IPARD Proje Hazırlama Eğitimi tamamlandı

04-08.02.2019 / Ankara
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan Protokol kapsamında IPARD proje hazırlama eğitimleri tamamlandı.
 
Eğitimin açılış konuşmasını TOBB Başkan Danışmanı Yiğit Ateş ile Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Eğitim Sorumlusu Mahmut Göktaş yaptı. Eğitimin açılışına ayrıca Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan Proje Hizmetleri Genel Koordinatörü Şerife Kontoğlu ve Proje Yönetimi Koordinatörü Mecit Ender Kaya katıldı.
 
Eğitimlere IPARD desteklerinden faydalanabilen 42 ildeki 77 oda/borsadan yaklaşık 100 kişilik katılım gerçekleşti. Ankara Ticaret Borsası (ATB) personelinin de yoğun katılımıyla gerçekleşen eğitim 5 gün sürdü. 
  
Eğitimlerin ardından TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) tarafından yapılacak sınav ile başarılı olan kişiler mesleki yeterlilik kapsamında belgelerini alabilecekler.  Bu sayede yatırımcılar, projelerini ilgili ticaret borsalarının ve odalarının vereceği hizmet ile ücretsiz hazırlatabilme imkânı bulacaklar.


RESİMLER

Yayın Tarihi : 09.02.2019 / Okunma Sayısı : 1,596
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr