Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
DEVAM EDEN PROJELERİMİZ

                            

AHİBOZ’DA BAKLİYAT, DEPOLAMA, ELEME, VE PAKETLEME TESİS PROJESİ

 

AÇIKLAMA: Bakliyat, Türkiye’de en fazla İç Anadolu’da üretilmektedir. Fakat İç Anadolu bölgesinde bakliyat eleme ve paketleme tesisi bulunmamaktadır. Bu eksikliği tamamlamak için borsamız Ahiboz Mahallesinde kurulması planlanan tesisi gündemine almıştır.

Gereken izinler ve fizibilite raporunun sonucu doğrultusunda 2024 yılında projenin başlatılması planlanmaktadır.

SİNCAN YENİKENT PROJESİ

2024

AÇIKLAMA: Sincan Yenikent’te, mülkiyeti borsamıza ait, içinde Canlı Hayvan Borsası ve Mezbaha Tesislerimizin de bulunduğu, toplamda 681 dönümlük arazimiz bulunmaktadır.

Bunun için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile iletişime geçilerek, 200 dönümlük kısmının deprem konutu, 200 dönümlük kısmına borsa konutları, kalan kısma ise ticari alan ve sosyal donatılar yapılması ile ilgili çalışmalarımıza başlamıştır.

                           

Ankara Tarımsal Gelişme Stratejisi raporu

TARIMDA KENDİNE VE KENTİNE YETEN ANKARA

2024

AÇIKLAMA: Ankara ilinde üretimi yapılan tarımsal ürünlerin ve bu ürünlerin Türkiye genelinde kıyaslaması, Ankara ilinin bitki örtüsü, ihracatı, iklimi vb. konularda bilgi vermek amacıyla Prof. Ahmet Şahinöz, Prof. Bülent Gülçubuk ve Dr. Onur Yeni tarafından hazırlanan Ankara iline dair tarımsal rapordur.

Bu rapor, Ankara ilinde faaliyet gösteren üretici ve tüccara yol göstermek amacıyla Borsamız finansmanı ile hazırlanıp 2024 yılında okuyucularına sunulmuştur.


Yayın Tarihi : 06.09.2017 / Okunma Sayısı : 4,369
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr