Üye Girişi
Yatırım Süreçleri Kılavuzu katkılarınızı bekliyor

05.04.2024 / Ankara

Değerli Üyeler,

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilen yazıda,

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi tarafından yatırımcılara yatırım süreçlerinde rehberlik edebilmesi amacıyla sekiz ana sektöre yönelik (Atık kılavuzları hazırlanması Bertaraf ve Geri Kazanım, İmalat, Enerji, Orman ve Orman Ürünleri, Madencilik, Lojistik, Hizmet ile Tarım ve Hayvancılık) Yatırım Süreçleri Kılavuzu hazırlanmış ve anılan Kılavuz https://ipg.invest.gov.tr/ adresinden yatırımcının istifadesine sunulmuştur. Kılavuz, söz konusu sektörlerde yatırım yapmak isteyecek firmaların şirket kurulumundan tesisin/işletmenin faaliyete geçeceği zamana kadar tüm yatırım süreçlerini ihtiva edecek şekilde tasarlanmıştır.

Bu çalışma çerçevesinde, Yatırım Süreçleri Kılavuzunda yer alan her bir diyagramın ve diyagramlarda (T) harfiyle gösterilen tabloların süreç sorumlusu Kurumlar tarafından gözden geçirilmesine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu amaçla, ekte sunulan excel tablosunda diyagramların isimleri, diyagramlara ulaşılacak linkler ile tespit edilebilen sorumlu Kurum ve Birimler yer almakta olup; varsa görüş ve önerilerinizin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (info@tobb.org.tr) 10 Mart 2023 tarihine kadar iletilmesinden memnuniyet duyulacaktır.

İlgili excel dokumanı için tıklayın.

Yayın Tarihi : 05.03.2024 / Okunma Sayısı : 212
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr