Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Ankara Ticaret Borsası 97 yaşında

28.02.2024 / Ankara

Ankara Ticaret Borsası (ATB) 97’inci Kuruluş Yıl Dönümü Yemeği, Yönetim, Meclis, Komite, Disiplin, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ve ATB personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yemekte konuşma yapan ATB Meclis Başkanı İbrahim Öztürk, “Türkiye’de modern ve çağdaş borsacılığın öncüsü olan Ankara Ticaret Borsası, büyük saygı ve beğeni toplayan, pek çok üründe referans olarak gösterilen bir borsa halini aldı.

Başkente yakışır, tesis ve hizmetleri, deneyimli, çalışkan personeli, çevreye duyarlı, yenilikçi çalışma prensipleriyle Türkiye’de örnek gösterilen borsamızın, bütün paydaş ve emektarlarını saygı, sevgiyle selamlıyorum.

Borsamızda bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ebediyete intikal etmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

ATB Başkanı Faik Yavuz konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

1927 yılında beş girişimci bir hizmet ateşi yaktı. Girişimcilerin yaktığı bu hizmet ateşi, bugün Türkiye’de çağdaş ve modern borsacılığın öncüsü olarak tanınıyor ve gösteriliyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzaladığı kararnameyle, Zahire Borsası olarak başladığımız bu yolda, üzerimize düşen borsacılık faaliyetlerinin yanı sıra, Türkiye’ye örnek ve öncü borsa olma misyonumuzu daima koruduk.

Bizden beklenen borsacılık faaliyetleri kabına sığamadık, daha verimli hizmet için Türkiye Ürün İhtisas Borsası’nı (TÜRİB) ve buna bağlı çalışacak olan Ürün Piyasası Aracı Kuruluşu’nu (ÜPAK) sizlerin hizmetine sunduk.

Tüm bunları yaparken, sizlerin bize olan güveni, katkı ve destekleriyle ‘Başkente yakışır borsa’ sorumluluğunu her daim üzerimizde hissettik. Türkiye’de ilk ve tek, dünyada sayılı pek çok tesis ve hizmet binasının açılışını beraberce gerçekleştirdik.

Biliyorsunuz; Gıda Analiz Laboratuvarımızda ve Güneş Enerji Santralimizde artık sona geldik. Bürokratik işlemleri tamamladıktan sonra onları da sizlerin ve Ankara’nın hizmetine sunacağız.

Biz tüm bunları hep beraber gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Projelerimizi, sizlerin destekleriyle birer birer hayata geçirerek, devraldığımız hizmet bayrağını daima ileri taşıyacağız.

Başta Üyelerimiz olmak üzere bugüne kadar borsamızda emeği geçenlere teşekkür eder, ebediyete intikal etmiş olanlara Allah’tan rahmet dileriz.



RESİMLER

Yayın Tarihi : 28.02.2024 / Okunma Sayısı : 246
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr