Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB'den Ankara Valisi Ercan Topaca'ya ziyaret

10.10.2018 / Ankara
 
Ankara Ticaret Borsası (ATB) Meclis Başkanı İbrahim Öztürk, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, ATB Sayman Üyesi Kemal Coşgun, ATB Yönetim Kurul Üyeleri Murat Başar ve Hasan Ersan, ATB Genel Sekreteri Eyüp Şenol Ömeroğlu’ndan oluşan bir heyet,  Ankara Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti. 
 
Heyet adına konuşan Yavuz, Vali Topaca’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini, kendisini çok başarılı bulduklarını ve bu başarılarının devamını dilediklerini söyledi. İçinden geçmekte olduğumuz ekonomik sürecin, üyelere, tüccarlara ve esnafa en çok sıkıntı veren yönlerini dile getirerek, öneri ve görüşlerini Vali Topaca’ya iletti. 
 
Vali Topaca, “bende esnaf çocuğuyum, ticaretin zorluklarını iyi bilirim. Bu ortamda iş yapmak düne göre daha zor. Önemli olan yatırım konusunda doğru alanlar bularak, istihdam ve ihracata yönelik adımlar atabilmektir” dedi. 
 
Ankara Ticaret Borsası Başkanı Yavuz, Sayın Valiye heyeti kabulü ve Ankara’ya hizmetlerinden dolayı tekrar teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.


RESİMLER

Yayın Tarihi : 11.10.2018 / Okunma Sayısı : 1,531
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr